Kivituote Oy

Kivituote Oy on vuonna 1982 perustettu perheyritys. Tällöin yhtiön perustaja oli työskennellyt kivialalla jo 15 vuotta, joten yli 50 vuoden kokemuksella takaamme asiakkaillemme mittatarkat ja laadukkaat tuotteet.

Tuotantolaitoksemme Vantaan Porttipuistossa on pääkaupunkiseudun ainoa raakakiveä jalostava kiviveistämö. Toteutamme hautakivet, yksilölliset keittiötasot ja graniittitasot tarpeesi mukaan. Toimialueenamme on Helsinki, Vantaa ja Espoo ympäristökuntineen.

Vapaus valita

Veistämme myymämme hautakivet ja kivitasot itse, jotta pystyisimme tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisimman yksilöllistä ja laadukasta palvelua. Useista erilaisista kivilaatoista voit valita juuri sen tietyn, josta haluamasi tuote veistetään.

Aitoa käsityötä 

Suuri osa hautakiven valmistuksesta tapahtuu edelleen käsityönä. Käsityö yhdistettynä mittatarkkoihin leikkauksiin sekä valitsemaasi kiveen, tuovat tuotteeseen sen ansaitsemaa yksilöllisyyttä. 

Laatua ja kokemusta

Olemme ylpeitä työstämme ja pyrimme tekemään sen mahdollisimman laadukkaasti. Vuosien kokemus kiven veistämisestä takaa asiakkaillemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Salpakuja 7, 01200 Vantaa

p. (09) 756 8200

Espoonaukio 7, 02770 Espoo

p. (09) 465 650

myynti@kivituote.com

www.kivituote.com

  • Facebook - White Circle

Yli 50 vuoden kokemuksella

© 2021 Kivituote Oy

Design from Finland
Avainlippu
Kiviteollisuusliitto
Kivituote Oy